Les jardins de Kerfouler - Nieuwsupdate najaar 2010
Erwin Straalman & Hanneke van Nuland

Wij hopen dat iedereen weer genoten heeft van zijn vakantie. Inmiddels zal iedereen weer thuiszijn, daarom weer wat nieuws uit Bretagne.

Nu wonen we er vast en het bevalt ons erg goed. We zijn lekker aan het werk en genieten elke dag van al het moois om ons heen, we zijn echt buitenmensen.
We knijpen elkaar regelmatig om er zeker van te zijn dat we niet dromen.
De mensen in het dorp beginnen al te zwaaien naar ons en dat voelt als "thuis". Ook de buren zijn supervriendelijk en verwennen ons regelmatig met tomaatjes, bonen, sla, pepers en crepjes
De verhuizing ging supervlot, onze vrienden hebben ons fijn geholpen. Het was erg gezellig en er werd hard gewerkt. Ook onze chauffeur was alleraardigst en heeft ons fijn meegeholpen met uitladen, daarna hebben we met hem nog tot half een 's nachts zitten kletsen.
Maison de vacances
Ja het is ongelooflijk dat dit een gezellig huisje moet worden, maar we zijn al bezig met slopen en zuiver maken. Een mooie appelpers kwam onder de bramen vandaan. Het zicht uit het raampje wordt straks het uitzicht van de keuken..
Tuin bij ons huis
Op dit moment staat er lupine als grondbemester. Hier komen later de kijktuinen.
We hebben nu al prachtig fruit en een mandje is snel gevuld. Er staan allerlei soorten appels, pruimen, peren, perzik, druiven, frambozen en noten. Wat een rijkdom.
Omgeving
We hebben al veel gedaan maar genieten ook nog steeds van onze mooie omgeving. Ook de honden hebben het super naar hun zin!

À bientôt,

Hanneke en Erwin
Trijntje Marie Rose